+31(0)6 229 72723 | +31(0)6 533 13066 events@eventsincompany.nl

ONZE OPDRACHTEN

Dat organiseren in ons bloed zit, wisten we al. Samenwerken met mensen uit verschillende vakgebieden inspireert ons telkens weer. Een greep uit verschillende zakelijke events die we hebben gedaan.

iBESTUUR CONGRES 2024
(11 september 2024)

Het iBestuur Congres is gericht op bestuurders en beslissers uit de overheid en IT-sector met ongeveer 1.000 deelnemers. Dit jaar vindt het plaats in NBC Nieuwegein. Onze werkzaamheden omvatten registratie, -communicatie, website beheer, sprekerssecretariaat, logistieke planning en uitvoering, inrichten (congres)platform, VIP diner, staffbegeleiding.

Amsterdam Diner

HET AMSTERDAM DINER 
(8 juni 2024)

In het najaar van 2023 beginnen we met de voorbereidingen van weer een groots Amsterdam Diner dat gepland staat op 8 juni 2024 in AFAS Live Amsterdam. Het grootste galadiner in Nederland met als doel bewustwording te genereren, verbindingen te leggen en geld te werven ter bestrijding van hiv en aids wereldwijd. Het thema 2024: Face the Future ! Hieronder een indruk van het Amsterdam Diner 2023.

BIOTECHNISCHE DAGEN 2023 INCLUSIEF INFOMARKT EN FEEST, ‘S-HERTOGENBOSCH 
(30 november en 1 december 2023)

Voor de 8e keer organiseren wij in opdracht van de Dutch Association for Laboratory Animal Service (DALAS) de Biotechnische Dagen. Tijdens dit evenement voor (niet)leden van de vereniging draait het om informatie uitwisselen in de vorm van plenaire sessies met lezingen en Out of the Box presentaties, maar ook posterpresentaties, Biotechniek Café en veel netwerken op de bedrijvenmarkt tijdens de borrels, het diner en het feest. Lokatie is Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. In totaal 650 deelnemers en exposanten.

GLOBALLY UNITED – ONLINE EVENT
(17 november 2023)

In opdracht van CORPAG organiseren wij op 17 november 2023 voor de tweede keer een wereldwijd online Thanksgiving event voor al haar werknemers uit 20 verschillende landen verdeeld over twee verschillende tijdzones. Dankbaarheid, teamspirit, plezier en solidariteit staan hoog in het vaandel. 

iBESTUUR CONGRES 2023
(13 september 2023)

Het iBestuur Congres is een hybride event speciaal voor bestuurders en beslissers uit de overheid en IT-sector met ongeveer 1.100 deelnemers. Het congres biedt volop mogelijkheden tot interactie voor zowel de online deelnemer (ca. 500) op het congresplatform als de deelnemer op lokatie (ca. 600). Verschillende plenaire en parallelsessies vinden in 4 sessie-rondes plaats. De stream wordt live ondertiteld. Inclusief registratie, -communicatie, sprekerssecretatiaat, algehele logistieke planning en uitvoering, inrichten (congres)platform, VIP diner, staffbegeleiding.

Amsterdam Diner

HET AMSTERDAM DINER 
(10 juni 2023)

In 1992 werd het eerste Amsterdam Diner georganiseerd op de Dam in Amsterdam; om aandacht te vragen voor de HIV|Aids problematiek, fondsen te werven om meer onderzoek mogelijk te maken en te netwerken. Nu, ruim 30 jaar later, gelooft ADF dat een wereld zonder aids mogelijk is, en dat de hiv-problematiek inmiddels een mensenrechten kwestie is geworden. In 2023 wordt het 31e Amsterdam Diner georganiseerd en wederom de krachten gebundeld: fondsenwerven, bewustwording en verbinding maken. Middels backoffice ondersteunen wij de organisatie van het Amsterdam Diner. Lokatie is AFAS Live te Amsterdam. In totaal worden ruim 1.200 gasten aan tafel verwacht. 

IDA CONGRES 2023 INCLUSIEF INFOMARKT 
(20 april 2023)

Organisatie Dag van de Digital Provincie in Buitensoos Zwolle voor ca. 300 pax inclusief website, registratie en logistieke organisatie. Interessant plenair programma met gebruik van holobox, diverse break-out sessies en infomarkt.

KNMT

WADDENCURSUS: 3 DAAGSE BIJSCHOLING OP VLIELAND
(19 tm 21 april 2023)

De Commissie Bij- en Nascholing KNMT Friesland organiseert in Strandhotel Seeduyn op Vlieland bijscholingsdagen met accreditering voor alle in Friesland werkzame tandartsen. Wij verzorgen het communicatie- en registratietraject van deelnemers en een deel van de logistieke organisatie.

Dalas

THEMADAGEN DALAS
(30 en 31 maart 2023)

Voor de themadagen bij BPRC Rijswijk met als thema ‘de kracht van slim trainen’ verzorgen wij het registratietraject van de deelnemers.

F|Fort Foundation

F|Fort Foundation

DE GEMENE DELER ON TOUR 
(29 maart – 24 mei 2023)

F|Fort Foundation organiseert in 2023 in 4 studentensteden (Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Maastricht) een billboard tentoonstelling, om stil te staan bij en meer inzicht te geven in de leeftijd specifieke problemen van jongvolwassenen met kanker. Bewustwording en erkenning bij het grote publiek en specifiek binnen hun sociale omgeving. De billboard tentoonstelling is een reizende tentoonstelling langs genoemde steden en in elke stad vindt een opening symposium plaats met een specifiek programma.

Klik hier voor een terugblik op de opening van de reizende tentoonstelling op 29 maart 2023 en het symposium “DURF! Zonder moed geen wezenlijk contact” in het Stedelijk Museum te Amsterdam.

Dag van de Competenties

IVD-PLATFORM: DAG VAN DE COMPETENTIES 
(9 februari 2023)

Voor de trainingsdag van het IVD-Platform in Congrescentrum Domstad te Utrecht verzorgen wij het registratietraject van de deelnemers.

BIOTECHNISCHE DAGEN 2022 INCLUSIEF INFOMARKT EN FEEST, ‘S-HERTOGENBOSCH 
(7 en 8 december 2022)

Voor de 7e keer organiseren wij in opdracht van de Dutch Association for Laboratory Animal Service (DALAS) de Biotechnische Dagen. Tijdens dit evenement voor (niet)leden van de vereniging draait het om informatie uitwisselen in de vorm van plenaire sessies, waaronder Out of the Box, posterpresentaties, Biotechniek Café en veel netwerken op de bedrijvenmarkt en tijdens de borrels, het diner en het feest. Lokatie is Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. In totaal 650 deelnemers en exposanten.

ALGEMENE LEDEN VERGADERING
(8 november 2022)

In Congrescentrum Domstad te Utrecht organiseren wij de Algemene Leden Vergadering van DALAS, een live en interactieve vergadering.

Dag van de Competenties

IVD-PLATFORM: HOREN, ZIEN EN PRATEN MET ELKAAR
(1 november 2022)

Voor de trainingsdag van het IVD-Platform in Congrescentrum Domstad te Utrecht verzorgden wij het registratietraject van de deelnemers.

DEALER DAGEN STIGA NEDERLAND EN BELGIË
(28 en 29 september 2022)

Organisatie van 3 dealer kick-off dagen in Nederland en Belgie. Deze dagen vinden plaats op goed bereikbare locaties met voldoende ruimte voor plenaire sessies en workshops binnen en buiten. Inclusief tolkenservice. 

iBESTUUR CONGRES 2022
(14 september 2022)

Het iBestuur Congres is een hybride event speciaal voor bestuurders en beslissers uit de overheid en IT-sector met ongeveer 1.100 deelnemers. Het congres biedt volop mogelijkheden tot interactie voor zowel de online deelnemer (ca. 500) op het congresplatform als de deelnemer op lokatie (ca. 600) in de Fokker Terminal in Den Haag. Verschillende plenaire en parallelsessies (35 stuks) vinden in 4 sessie-rondes plaats met in totaal 110 sprekers. De stream wordt live ondertiteld. Inclusief registratie, -communicatie, sprekerssecretatiaat, algehele logistieke planning en uitvoering, inrichten (congres)platform, VIP diner, staffbegeleiding. Zie ook www.ibestuurcongres.nl

DALAS LEZING, LEIDEN
(9 september 2022)

Voor de leden van de Dutch Association for Laboratory Animal Service (DALAS) organiseren wij een lezing en borrel in Naturalis te Leiden, waarbij zij uiteraard ook toegang hebben tot het museum.

WEBINAR 3.0 KNMT – AFDELING FRIESLAND, FRANEKER
(24 mei 2022)

In het historische gebouw van de Academie van Franeker organiseren wij een live en interactief webinar in samenwerking met en in opdracht van de Commissie bij- en nascholing van de Koninklijke Maatschappij voor Tandheelkunde, afdeling Friesland. Spreker is tandarts-endodontoloog Machteld Siers. Inclusief registratie en accreditatie.

INSTANTIE VOOR DIERENWELZIJN
(17 mei 2022)

In opdracht van IVD organiseren we in Congrescentrum Domstad Utrecht een bijeenkomst met plenaire sessies en workshops voor ongeveer 75 deelnemers.

CORPAG

(1 maart 2022)

Corpag celebrated its 50th anniversary on March 1, 2022. To mark the occasion, an event has been organised (online & partly locally) in which all 130+ employees and 24 offices in 21 countries in 8 time zones has been involved. The emphasis has been on connecting employees, having fun and giving something back to society. We have set up a festive event where teams in two different time zones have played a tailor-made game on a network platform. In addition to the honour, a medal to be won and Corpag has chosen a number of charities worldwide that they support.

ALV DALAS 2021, UTRECHT en BIOTECHNISCHE DAGEN 2021 INCLUSIEF INFOMARKT, ‘S-HERTOGENBOSCH 
(3, 11 en 12 november 2021)

Voorafgaande aan de Biotechnische Dagen 2021 vindt de ALV van DALAS op 3 november digitaal plaats. De ALV wordt opgenomen en uitgezonden vanuit Domstad Utrecht. Na vorig jaar een livestream versie van de Biotechnische Dagen georganiseerd te hebben, ontmoeten we elkaar dit jaar weer live! Voor inmiddels de 6e keer op rij organiseren wij in opdracht van de Dutch Association for Laboratory Animal Service (DALAS) de Biotechnische Dagen 2021. Tijdens dit evenement voor (niet)leden van de vereniging draait het om informatie uitwisselen in de vorm van plenaire sessies, waaronder Out of the Box presentaties en veel netwerken op de bedrijvenmarkt en tijdens de borrels. Vanwege de grilligheid van Corona hebben we dit jaar gekozen voor een programma zonder workshops en waarbij de plenaire sessies -indien nodig- qua opzet aangepast kunnen worden aan de geldende maatregelen. Om toch iedereen in het werkveld te betrekken bij de Biotechnische Dagen, organiseren we op 2 aansluitende dagen hetzelfde programma. Samenwerken met een groep zeer betrokken leden, kenmerkt dit evenement, maar ook de deelnemers aan het congres blijken elk jaar enorm betrokken te zijn. Lokatie is Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. We verwachten in totaal 650 deelnemers en exposanten.

DEALER DAGEN STIGA IN NEDERLAND EN BELGIE 
(4, 7 en 8 oktober 2021)

In opdracht van Stiga organiseren wij in Nederland en België 3 dealer kick-off dagen met als thema ‘Get electrified!’. Een corporate event met een lokale twist. Goede lokatiesin Nederland en Belgie met ruimte voor workshops binnen en buiten. Het programma bestaat in hoofdlijnen uit plenaire sessies, waarbij teruggeblikt wordt op het afgelopen jaar, maar vooral ook vooruit gekeken wordt naar het nieuwe ‘Battery Powered Programme’ van 2022 en de bijbehoorde marketingtools. In beide landen is een externe keynote spreker uitgenodigd. In België is dit Marc Herremans, voormalig Belgisch triatleet en in Nederland Nyck de Vries, wereldkampioen Formule E 2021. Tijdens de workshops staan verschillende nieuwe elektrische robot- en zitmaaiers en handgereedschappen centraal en is er gelegenheid om kennis te maken met werknemers van Stiga. De dagen worden afgesloten met een netwerk borrel en diner. 

WEBINAR 2.0 KNMT – AFDELING FRIESLAND, FRANEKER
(5 oktober 2021)

In het historische gebouw van de Academie van Franeker organiseren wij een live en interactief webinar voor de leden van KNMT Noord Nederland, in samenwerking met en in opdracht van de Commissie bij- en nascholing van de Koninklijke Maatschappij voor Tandheelkunde, afdeling Friesland. Spreker is Dr James J.R. Huddleston Slater met als onderwerp ‘onbegrepen pijn in het hoofd-hals gebied’ en host is Dr K. Heijdenrijk. Inclusief betaalde registratie en accreditatie.

Nederlandse Vlag

NEDERLANDSE DUURZAME LUCHTVAART INITIATIEVEN BINNEN GENERAL AVIATION, TEUGE
(30 juni 2021)

Tijdens de bijeenkomst Studenten Duurzaam Vliegen in september 2020 zijn studententeams van een aantal veelbelovende projecten op het gebied van verduurzaming van de luchtvaart samengekomen, en hebben zij hun projecten gepresenteerd. Het is nu zaak om de projecten breder te trekken en de overheid en het bedrijfsleven erbij te betrekken. Wat gebeurt er in Nederland en welke duurzame initiatieven zijn er binnen de kleine luchtvaart? Een fysieke bijeenkomst van 50 personenen conform geldende corona-regels. 

 

Groen Gas

ENERGIEPARK BIDDINGHUIZEN
( juni 2021)

Voor Energiepark Biddinghuizen ontwikkelen wij een informatieve website over het bedrijf en de produktie van groengas. 

 

WEBINAR 1.0 KNMT – AFDELING FRIESLAND, FRANEKER
(18 mei 2021)

In het historische gebouw van de Academie van Franeker organiseren wij een live en interactief webinar in samenwerking met en in opdracht van de Commissie bij- en nascholing van de Koninklijke Maatschappij voor Tandheelkunde, afdeling Friesland. Wanneer de corona maatregelen het toestaan zal er tevens live publiek bij dit webinar aanwezig zijn; een mogelijk hybride evenement.

PLATFORM DUURZAMELUCHTVAARTTAFEL.NL
(oktober 2020 – heden)

In opdracht van Stichting Duurzaam Vliegen en Ministerie I&W het opzetten en beheren van een kennis- en nieuwsplatform van de Duurzame Luchtvaarttafel ten behoeve van stakeholders in de verduurzaming van de binnenlandse luchtvaart. Nederland heeft zich gecommiteerd aan de Klimaatdoelstellingen van Parijs om opwarming van de aarde tegen te gaan en zal daarom stappen moeten zetten om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen binnen de gehele luchtvaart, inclusief grondgebonden operaties. Om dit te bewerkstelligen zijn er verschillende actieprogramma’s opgezet die middels het platform hun kennis kunnen delen in de vorm van het publiceren van (inter)nationale nieuwsberichten, evenementen / webinars en binnenlandse projecten / initiatieven en het samenstellen van een online kennisbank. Het platform heeft hierdoor een functie voor alle stakeholders in het verduurzamen van de luchtvaart, inclusief het grote publiek.

PLATFORM DUURZAAM VLIEGEN.NL
(januari 2020 – heden)

Samenwerken aan de transitie naar een schonere, stillere en meer duurzame toekomst van de kleine luchtvaart in Nederland. De Stichting Duurzaam Vliegen (SD) is een netwerkorganisatie met als doel het vliegen met elektrische, hybride en andere duurzame vormen van vliegen in Nederland onder de aandacht te brengen, te stimuleren en kennis daarover te delen binnen de sector, het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, de overheid en het grote publiek. In opdracht van SDV zijn wij aangesteld als kwartiermakers om een online en offline platform op te zetten voor de kleine luchtvaart (General Aviation). Het offline platform bestaat uit een serie bijeenkomsten, waarin netwerken en het delen van kennis centraal staan. Het online platform bestaat uit het bouwen en beheren van een website waarop (inter) nationale kennis over de verduurzaming van de kleine luchtvaart gedeeld wordt, met up-to-date nationaal en internationaal nieuws, agenda en publicaties en binnenlandse verduurzamingsprojecten.

BIOTECHNISCHE DAG 2020 – livestream
(24 november 2020)

Eind 2019 is de Biotechnische Vereniging samengegaan met de Nederlandse Vereniging voor Proefdierkunde (NVP) onder de naam DALAS (Dutch Association for Laboratory Animal Science).  Ook onder de vlag van DALAS worden de Biotechnische Dagen georganiseerd. Vanwege COVID-19 bleek het niet mogelijk te zijn elkaar op de gebruikelijke wijze en live te ontmoeten. Livestream en inderdaad anders dan anders. Een bijzonder en interactief alternatief voor een jaarlijks terugkerend evenement, met frontberichten waarin leden hun ervaringen van het afgelopen jaar deelden, bedrijfspitches in plaats van de infomarkt waarbij bedrijven in 60 seconden een presentatie hielden, interessante lezingen (die uit voorzorg deels vooraf zijn opgenomen) en een levendige discussie onder leiding van een betrokken host. Niets gaat wat ons betreft boven live ontmoeten, maar wanneer dat niet lukt is dit een heel goed alternatief. Deelname was rond 525 betrokkenen. Opname en livestream vonden plaats vanuit Hotel Papendal te Arnhem.

BIOTECHNISCHE DAGEN 2019 INCLUSIEF SOCIALS & EXHIBITION, ARNHEM
(19-20 november 2019)

Voor de 4e keer op rij organiseren wij in opdracht van de Biotechnische Vereniging de Biotechnische Dagen. Een tweedaags evenement voor (niet-) leden van de vereniging, waar het draait om informatie uitwisselen in de vorm van plenaire Out of the Box presentaties, hands-on workshops, en heel veel netwerken: op de bedrijvenmarkt, tijdens de borrels, diners en congresfeest. Samenwerken met een groep zeer betrokken leden, kenmerkt dit evenement. Nadat we enkele jaren in de Evenementen Hal in Venray, en Hart van Holland in Nijkerk zijn geweest, werden het congres en feest in 2019 gehouden in Hotel Papendal in Arnhem. Registratie van deelnemers inclusief exhibitors circa 700 personen.

EUROPEAN BOVINE CONGRESS 2019 INCLUSIEF PRE-CONGRESS TOURS, SOCIALS & EXHIBITION, ‘S HERTOGENBOSCH
(10-13 september 2019)

De organisatie van het Europese rundvee congres op de historische locatie van de oude Veemarkt in ’s Hertogenbosch; Congress Centre 1931. Een internationaal wetenschappelijk congres met alles erop en eraan: pre-congress tours naar de Floating Farm in Rotterdam, Organic Dairy Farm de Dobbelhoeve en rondvaarten over de Dieze in ’s Hertogenbosch, het congres van 3 dagen met plenaire en parallel sessies, de beursvloer voor 35 exposanten, de sponsoring, de congresborrels, het congresdiner, een groot galafeest inclusief een spetterende show, en alles wat er voor nodig is om een gestroomlijnd evenement neer te zetten. Budgetbeheer, PR (inclusief een “zaal vol plan”), website, publiciteit, drukwerk en communicatie, evenementen beheer van de locatie, onsite staff management, deelnemers registratie, coördinatie sprekers, abstract handling, poster tentoonstelling, accreditatie, hotel overnachtingen inclusief vervoer, gedetailleerd draaiboek, en ter afsluiting een Hollandse middag met een actieve discussie voor de Nederlandse rundvee artsen. Registratie van deelnemers inclusief exhibitors circa 550 personen.  

FT FUTURE OF HEALTH COVERAGE, AMSTERDAM
(9 mei 2019)

In opdracht van het Joep Lange Institute en in samenwerking met Financial Times Live en het Ministerie van Buitenlandse Zaken de organisatie van de Financial Times Meeting (FT Future of Health Coverage) in Royal Tropical Institute (KIT). Hare Majesteit Koningin Máxima van Nederland verzorgde de openingspeech, gevolgd door persoonlijke ontmoetingen van haar met (inter)nationale gasten. Het programma van Future of Health Coverage bestond uit diverse internationale keynote speakers en paneldiscussies in de grote zaal, inclusief kleinere parallel bijeenkomsten in andere ruimtes en een afsluitende receptie. Registratie van circa 250 deelnemers. Voor genodigden is na afloop een rondvaart georganiseerd door de Amsterdamse grachten en een diner in de Hermitage. 

SPONSORDINER HET BLAUWE FONDS, AMSTERDAM
(15 april 2019)

In opdracht van Het Blauwe Fonds organiseerden wij een Sponsordiner, dit keer samen met ING Bank. Een geheel verzorgd diner op een sfeervolle locatie van het Nationale Opera en Ballet te Amsterdam met een exclusief optreden van Tomoko Makuuchi met een aria uit Madama Butterfly (Un bel di Vedremo). Het Blauwe Fonds investeert in projecten die door particulieren worden aangedragen om de LHBTI-emancipatie te verbeteren. Deelname circa 65 gasten.

THE BIG X – TEDxAMSTERDAM
(29 november 2018)

Tijdens de 10e editie van TEDxAmsterdam en als onderdeel van het Experience team, waren wij verantwoordelijk voor het TEDxAmsterdam Schoolproject: 85 kinderen in de leeftijd van 9-10 jaar afkomstig van 4 verschillende scholen in verschillende wijken in Amsterdam zijn gevraagd naar hun persoonlijke wensen voor de toekomst op het gebied van technologie, gezondheidszorg, menselijkheid, duurzaamheid en kunst / cultuur. Voor alledaagse problemen zijn mooie pure ideeën ontstaan; recht uit het hart. Op grote puzzelstukken hebben deze kinderen hun ideeën tijdens de opening gepresenteerd. Je zou in elke directiekamer zo’n grenzeloze 10-jarige dromer willen hebben.
TEDxAmsterdam wordt georganiseerd door een stichting zonder winstoogmerk, gedreven door vrijwilligers en financieel ondersteund door sponsors uit het bedrijfsleven. Het belangrijkste doel van de stichting is om verschillende jaarlijkse TEDxAmsterdam-evenementen te organiseren en een beweging te creëren rond ‘ideeën die de moeite waard zijn’. In 2019 hebben we een mijlpaal bereikt: 10 jaar TedxAmsterdam “The Big X”. TEDxAmsterdam vond plaats in de Stadsschouwburg te Amsterdam.

PRIVATE SECTOR PANEL, AMSTERDAM
(26 juli 2018)

In opdracht van het Joep Lange Institute hebben wij de logistieke organisatie op ons genomen van het Private Sector Panel in de Beurs van Berlage te Amsterdam tijdens het IAS/AIDS Conference 2018 met als onderwerp ‘Partnerships in unfamiliar territory’. Een panel discussie onder leiding van Prinses Mabel van Oranje, waarin gesproken werd over het belang van samenwerkingsverbanden in de strijd tegen HIV/AIDS met vertegenwoordigers van de corporate en public sector, civil society en private foundations om de 2020 en 2030 HIV/AIDS doelstellingen te realiseren. Registratie van ongeveer 120 deelnemers.

JOEP LANGE INSTITUTE, AMSTERDAM
(januari-juli 2018)

Als lid van het projectteam zijn wij gedurende een aantal maanden betrokken geweest bij de concept ontwikkeling en het project management van JLI’s deelname aan het IAS/AIDS Conference 2018. De opdracht bestond uit de volgende projecten:

Pre-Conference ‘The 90-90-90 targets is not the end of AIDS: faster and better
22 juli 2018 – Auditorium, Amsterdam RAI
> show flow, draaiboek, onsite management

JLI Booth
21-27 juli 2018 – Beursvloer, Amsterdam RAI
> concept ontwikkeling en begeleiden bouw stand, project- & staff management

Trigger Talks
24-26 juli 2018 – Beursvloer, Amsterdam RAI @ JLI Booth en Auditorium Global Village
24 juli 2018 – 2x Serious gaming for HIV
25 juli 2018 – 2x The mobile revolution: a personal approach to health
26 juli 2018 – 2x Open stage
> concept ontwikkeling ’talks’ (korte prikkelende presentaties / discussies) deels in de vorm van ‘silent disco’ en in ronde theateropstelling, project- & staff management

Boek presentatie “The Impatient Dr Lange”, Seema Yasmin
24 juli 2018 – Beurs van Berlage, Amsterdam
> concept ontwikkeling presentatie, singeersessie en receptie, entertainment, project- & staff management