+31(0)6 229 72723 | +31(0)6 533 13066 events@eventsincompany.nl

WAT VINDEN ZIJ

Wij hebben een referentie aan onze opdrachtgevers gevraagd

“Ik dacht zelf wel even een professioneel webinar te organiseren’. Wat ben ik blij dat ik EVENTS in Company heb gevraagd te helpen. Ik had het zelf nooit gekund. De webinar is een enorm succes geworden. Hester en Karen hebben een uitgebreid netwerk. Uiteindelijk waren er zeven verschillende partijen betrokken bij de webinar. Dit vergde goede afstemming, planning en het behouden van overzicht. EVENTS in Company is hierin een kei. Er was nooit een “nee” en er werd snel op vragen gereageerd. We kijken terug op een geweldig evenement waarin op een zeer prettige manier werd samengewerkt. Het volgende evenement met Karen en Hester met hun bedrijf  is al in voorbereiding”.

Kees Heijdenrijk

Kaakchirurg-implantoloog , MCL Leeuwarden, Omnimed, Grou

“Working with EVENTS in Company takes the edge off planning and executing any event. You can have full trust that you are in good hands. Karen and Hester are reliable and creative, organized and flexible. I highly recommend them. I have had the pleasure of working with them for a few events now including the Private Sector Summit at the International AIDS Society Conference in 2018, het Blauwe Fonds fundraising dinner in 2019 and Het Amsterdam Diner in 2023 and 2024. Everytime they are fully prepared, have great ideas and are fun at the same time. You can also trust them to work with clients and communicate in an appropriate way. They are very sensitive to the situation and seem to adapt styles easily. Thank you EVENTS in Company! I look forward to working with you again.”

Brandon o'dell

Director, Amsterdam Dinner Foundation

“Karen Lagerweij and Hester de Vries are ‘EVENTS in Company’, a small but very pleasant and effective company organizing conferences and other meetings. During 2018/2019 I worked with them in my role as chairman of the European Bovine Congress 2019. This meeting was held in ’s Hertogenbosch in the Netherlands in September 2019 and was attended by some 500 people interested in and workking with cattle health. The cooperation with Events was above expectations. Karen and Hester both were pro-active, efficient, flexible and, above all, very pleasant to work with. I can really recommend them!.”

Theo Lam

R&D Manager, GD Animal Health

“Hester en Karen hebben twee keer voor Joep Lange Institute een opdracht gedaan. Of eigenlijk ‘met’ JLI, want dat is wat ze doen: ze werken echt samen met ons team: van meedenken tot meedoen, en wel ook echt vanuit grote eigen verantwoordelijkheid. Op AIDS2018 waren wij zeer aanwezig, zowel in de RAI als ook met side events. Met name de book launch in Beurs van Berlage was een visitekaartje: smaakvol, oog voor detail en voor de grote lijn, vermogen tot improvisatie (het was bloedheet: ff ijskoude flesjes water gesjeft voor alle bezoekers, willen ze dansen, gaan we dansen). Het was ‘af’, en memorabel. Deze zomer organiseerden wij een conferentie samen met FT (in aanwezigheid van oa Maxima en Kaag) en het is dankzij mensen als Hester en Karen dat het event onze sfeer ademde. Ook weer dankzij goede smaak, oog voor detail en voor het geheel. Combi van vrouwelijke charme en professionaliteit vangt evt ‘dingetjes’ op. Een heel goed en heel leuk topteam: ook veeeel gelachen! ”

ELLEN CROES

Managing Director, Joep Lange Institute

“Een echte professional in het organiseren van events: denkt mee en denkt vooruit; zowel in de aanloop van het evenement als tijdens het evenement. Ontzorgt en houdt altijd het overzicht, dit maakt dat je je zelf volledig kan concentreren op je eigen to do’s. Ze stellen zich flexibel op en benaderen alle betrokkenen, zoals deelnemers, sprekers en leveranciers op zeer professionele wijze. Ik heb tot nu toe twee evenementen van mijn beroepsgroep met Karen Lagerweij mogen voorbereiden; beiden waren een succes en daar hebben zij een belangrijke bijdrage aan geleverd.”
Catriene Thuring

Voorzitter, DALAS

“Hester de Vries en Karen Lagerweij zijn kwartiermaker bij het Platform Duurzaam Vliegen (PDV). Ze hebben in deze rol laten zien dat ze snel en zorgvuldig kunnen werken, ze hebben zich snel ingewerkt in de wereld van de luchtvaart en een mooie website gebouwd. Ook hebben ze een succesvol live event voor PDV georganiseerd. Samen hebben ze alles in huis om succesvol te zijn. Wij kijken dan ook uit naar een verdere samenwerking dit jaar waarbij we events van PDV, een nieuwe website ism het Min. van I&W en het verder uitbouwen van PDV als verbinder en versneller van duurzaam vliegen in Nederland verder vorm kunnen geven.
Tim ten Velde

Captain B777 at KLM * Board member at St Duurzaam Vliegen * Consultant at The Rock Group * Member at GreAT

“Samen werkten Hester en Karen in het Experience team van TEDxAmsterdam 2018! Als team captain en eindverantwoordelijk voor wat er te bedenken en te doen was. Hester excelleert door haar perfectionisme en intelligente toewijding aan de opdracht en al wat daarbij nodig is en wil zijn. De combinatie Karen Hester is garantie voor succes. Ik raad haar en hen aan!”

“Karen Lagerweij is een van de beste event en congres organisatoren die ik ken. En ik ken haar als professional al meer dan 30 jaar en heb het geluk gehad om vorig jaar ook weer samen aan TEDxAmsterdam 2018 te werken! Ze is de beste keus en levert haar professionele bijdrage intelligent, kundig, punctueel en doorvoeld! Ik raad haar blindelings aan.”

QUIRINE VAN ASPEREN DE BOER

Senior Councilor, ZinniG

“Karen heb ik leren kennen als lid van het het team dat jaarlijks een professioneel 2-daags congres organiseert. We werken inmiddels alweer diverse jaren samen. Niet alleen met grote tevredenheid over de professionele ondersteuning door Karen bij het opstellen van draaiboeken, regelen van inschrijvingen en onderhouden van contacten met de congreslocatie. Maar we zijn als team ook heel blij met de persoonlijke betrokkenheid van Karen. Ze heeft toegevoegde waarde op zakelijk gebied maar zij brengt ook vrolijkheid en denkt altijd in mogelijkheden.”

PIETER VERBOST

Officer | Auditor, Animal Welfare

topdame. goed inzicht in organisatie en creatie! aanrader

lucas de man

Creator, presenter, TV Host, public speaker and Artistic Director, Company New Heroes

EVENTS in Company heeft voor Het Blauwe Fonds de organisatie van ons ING sponsordiner op de locatie van de Nationale Opera & Ballet op zich genomen. Zij zijn perfectionistisch ingesteld en weten precies wat nodig is bij een event waar details en uitstraling belangrijk zijn. Door hun inzet kon ik mij als voorzitter van het fonds focussen op wat belangrijk was: connectie maken met de gasten en gastheerschap. Het was een feest om met het team samen te werken!”

Dennis Boutkan

Voorzitter, Het Blauwe Fonds

“We have asked Events in Company to organise the 50th Anniversary of Corpag for our employees on 1 March 2022. The challenge was big: an online festive event for 120+ employees, in 23 offices located in 21 countries worldwide with 8 different time zones, in which fun, networking and team work were central. Karen and Hester came up with a concept of using an online network platform on which employees could meet, the plenary session was organised and on which a tailor-made international game was played in different teams in festive break out rooms. The event was held twice that day, so that all employees could participate as much as possible during office hours. The wrap up after the event showed the enthusiasm and creativity of all the assembled teams. We were very happy with the event, it was a success! Also very happy with the cooperation of Karen and Hester. It was not an easy task but they always came up with ideas and solutions. Was a pleasure working with them. Many Thanks!”

Audrey van Zuilen

Chief Legal Officer, Corpag Holding BV