+31(0)6 229 72723 | +31(0)6 533 13066 events@eventsincompany.nl

Ik vind je bijzonder

Wel vaker hebben we vanuit EVENTS in Company diners georganiseerd, maar het sponsordiner van Het Blauwe Fonds was een bijzondere.

Het Blauwe Fonds is een klein fonds dat geld investeert in projecten die de LHBTI-emancipatie verbeteren. Dit zijn projecten die door particulieren bij hen worden aangedragen en een relatie hebben met de volgende thema’s: Jongeren die worstelen met hun coming out, Oudere LHBTI-ers in zorginstellingen, Kwetsbare LHBTI-ers met een migratie-achtergrond. Bijzondere projecten die aandacht en geld vragen.

Ieder mens moet zichzelf kunnen zijn; of je nou op vrouwen valt, op mannen of allebei

Toekomstige generaties een veilige en geaccepteerde omgeving bieden in Nederland, waarin ze openlijk en probleemloos zichzelf mogen en kunnen zijn. Dat steunen wij van harte, en daarom was het ook zo bijzonder met Het Blauwe Fonds en ING Bank een dit sponsordiner te organiseren en mensen met elkaar te verbinden.

Het diner vond plaats bij de Nationale Opera en Ballet in Amsterdam met een exclusief gastoptreden van Tomoko Makuuchi met een aria uit Madama Butterfly (Un bel di Vedremo).  

Meer informatie over Het Blauwe Fonds vind je hier.